Commentaren Medicatiebewaking
Actuele achtergrondinformatie en beslisondersteuning
Over Commentaren Medicatiebewaking

Actuele vakinformatie over medicatiebewaking

Commentaren Medicatiebewaking (CM) - een uitgave van Health Base - bevat actuele achtergrondinformatie en beslisondersteuning over medicatiebewaking. Ruim vierduizend apothekers en huisartsen werken dagelijks met CM in hun zorginformatiesystemen. CM is onderdeel van de geïntegreerde zorginformatie van Health Base in deze systemen. Deze vernieuwde website maakt de informatie toegankelijk voor iedere zorgverlener, onafhankelijk van HIS of AIS.

Voor zorgprofessionals

Commentaren Medicatiebewaking is ontwikkeld voor zorgverleners: apothekers, ziekenhuisapothekers, huisartsen, medisch specialisten, psychiaters, verloskundigen, verpleegkundig specialisten en alle andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij behandeling met geneesmiddelen.

Onder redactie van experts

De apothekers van het team Medicatiebewaking van Health Base stellen Commentaren Medicatiebewaking samen. Deze redactie van experts draagt zorg voor een optimale vertaling van de achtergrondinformatie naar praktische adviezen. Zij werken nauw samen met apothekers en huisartsen werkzaam in de praktijk en een redactieraad van medisch specialisten en (ziekenhuis)apothekers.  

Boek bestellen

Commentaren Medicatiebewaking is sinds 1985 in boekvorm bekend als het standaardwerk voor medicatiebewaking. U kunt de boekuitgave bestellen bij Health Base. Bestellen >> 

Over Health Base

Stichting Health Base is een onafhankelijk kenniscentrum op het gebied van medische en farmaceutische zorginformatie, toegepast in applicaties voor zorgverleners. Health Base heeft als doelstelling maximale besliskracht voor zorgverleners en optimale gezondheidszorg voor iedereen.

 

 

 

 

 

 

Inloggen
Login met uw e-mailadres en wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Annuleren
Een moment aub...