Commentaren Medicatiebewaking
Actuele achtergrondinformatie en beslisondersteuning
Abonnementen

 Gelijktijdige toegang tot CM Online

Pharmacom en Medicom (per locatie)

t/m 5 devices

€ 0

6 t/m 9 devices

€ 250

10 en meer devices

maatwerk **

Boek Commentaren Medicatiebewaking

€ 150 ***

 Gelijktijdige toegang tot CM Online

Anderen * (per locatie)

1 device

€ 150

2 devices

€ 250

3 t/m 5 devices

€ 500

6 en meer devices

maatwerk **

Boek Commentaren Medicatiebewaking 

€ 150 

 

* Andere apotheken, praktijken en instellingen (anders dan Pharmacom en Medicom), naar verwachting beschikbaar vanaf voorjaar 2017

** Neem contact op met Health Base via cm@healthbase.nl.

 

Boek bestellen
*** Het boek CM is geen onderdeel meer van het abonnement op Health Base zorginformatie. Heeft u naast CM Online ook interesse in het boek, dan kunt u het boek bestellen bij Health Base via dit bestelformulier (pdf).


Gelijktijdige toegang per locatie

U sluit een abonnement af per fysieke locatie en per huisartspraktijk, apotheek of instelling. Toegang tot CM Online is mogelijk vanaf alle devices (desktop, laptop, tablet, telefoon, etc). U ontvangt per huisartspraktijk, apotheek of instelling 1 account (gebruikersnaam + wachtwoord) om in te loggen. De abonnementsvorm bepaalt op hoeveel verschillende devices er met dit account gelijktijdig ingelogd kan worden in CM online.

Duur sessie
Na het inloggen op een device blijft CM Online standaard 1 uur open staan. Na een uur wordt er automatisch uitgelogd, tenzij de gebruiker zelf eerder in CM Online uitlogt. De sessie stopt niet bij het sluiten van de webbrowser.

Onthouden wachtwoord
Gebruikers kunnen op het inlogscherm kiezen voor het onthouden van de gebruikersnaam + wachtwoord. In het vervolg hoeft de gebruiker alleen te klikken op de knop Inloggen. Gebruikersnaam en wachtwoord hoeven dus op elk device slechts eenmalig ingevoerd te worden als ‘onthouden’ wordt aangevinkt. 

Abonnement aanvragen
Met onderstaand formulier kunt u een abonnement aanvragen. Na verificatie stuurt Health Base u een e-mail met het verzoek de aanvraag te bevestigen en eventueel ontbrekende gegevens aan te vullen. Daarna maakt Health Base een account voor u aan. Zodra dit gereed is ontvangt u een e-mail met instructies om het account te activeren.

Abonnement op Commentaren Medicatiebewaking aanvragen
Inloggen
Login met uw e-mailadres en wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Annuleren